OYUN ARKADAŞIM MATEMATIK

10.05.2023 116

Okulumuz Mehmetçik Selen Ilkokulu Anasınif D şubesi öğretmeni Semanur İnci ve öğrencilerinin katıldığı eTwinning projemiz başladi. Oyun Arkadaşım Matematik eTwinning projemiz 9 Türkiye, 4 Romanya,1 Litvanya,1 Azerbaycan ülkelerinden oluşan 15 Okul Öncesi Öğretmeni ve öğrencilerinin uygulayacağı bir projedir. Projemiz erken çocukluk döneminde matematik kavramlarını oyunlar yoluyla öğretmeyi, çocukların matematiğe karșı ilgi duymasını sağlamayı ve bilişsel gelişimi desteklemeyi amaçlamaktadır. Projemizde öğrencilerimizin farklı kültürleri tanıması, kullanacağımız web2 araçları ile öğretmen rehberliğinde teknolojiyi aktif kullanmaları, dijital etkinlikleri uygulamaları, işbirlikçi ve ortak ürünlere yer verilerek işbirliği, dayanışma ve yardımlaşma içerisinde uygulayacağımız etkinliklerle zenginleștireceğimiz matematik projemiz başlıyor.

Projemizde;Ritmik sayma

Geometrik şekiller,

Eşleştirme

Örüntü